Bine ati venit

May 17, 2013 Statie ITP Constanta

Bine ati venit la CT 077 – Statie ITP Constanta

            Statia ITP CT077 este situata in zona Tomis Nord – langa Piata Rosu, mai exact pe Strada Tulcea nr.2. Aici un colectiv cu experienta se va ocupa de inspectia tehnica a masinii cat timp dumneavoastra serviti cafeaua sau ceaiul din partea noastra in sala de asteptare dotata cu televiziune multimedia interactiva.

            Societatea noastra ofera servicii de:

  • inspectie tehnica la cele mai inalte standarde, autoturismul dumneavoastra beneficiind de toata siguranta pe parcursul efectuarii inspectiei tehnice, deoarece detinem  cele mai noi echipamente pentru inspectie tehnica
  • asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta si asigurari de vacanta. Intrucat colaboram cu toate societatile de asigurare, putem sa prospectam piata impreuna cu dumneavoastra si sa alegem impreuna cea mai avantajoasa polita pentru nevoile dumneavoastra, pentru ca nu intotdeauna cel mai ieftin inseamna si cel mai sigur.
  • anunturi auto gratuite. Beneficiati de spatiu publicitar pentru a adauga anunturi auto pe site-ul nostru. Noi va putem ajuta sa vindeti sau sa cumparati masina pe care o doriti.


                                                                                                                                                                                                                                      Pentru noi conteaza un singur lucru: un client multumit.